dimecres, de juny 17, 2009

Shin Mazinger - El CD de la banda sonora.

El proper 24 de juny, tot just d'aquí una setmana, es posarà finalment a la venda el CD amb la banda sonora de la sèrie 真マジンガー衝撃!Z編.

Anteriorment havien aparegut els dos senzills pertanyents respectivament a l'obertura i al tancament de la sèrie, dels quals podeu trobar informació en les seves entrades anteriors.

El compositor d'aquesta banda sonora és Akira Miyagawa (宮川彬良) qui, a priori, tenia una difícil tasca per endavant, ja que un dels elements més recordats de l'antiga sèrie Mazinger Z és la seva espectacular banda sonora, obra del genial Michiaki Watanabe (渡辺宙明) i inspirada en les pel·lícules de l'oest.

Doncs bé, el senyor Miyagawa ha superat l'examen amb escreix, ja que les composicions que ha fet per a la nova sèrie són excel·lents i casen perfectament amb la temàtica i el to de les imatges que acompanyen, ja sigui en els ritmes estil setanta que sonen en aparèixer el planador de Koji o a les melodies carregades d'èpica que puntegen els combats del Mazinger contra els monstres mecànics.

El CD serà publicat per LANTIS i tindrà un preu de 3000 iens.

CD de 真マジンガー衝撃!Z編 a Amazon
CD de 真マジンガー衝撃!Z編 a CD Japan

2 comentaris: