dimecres, d’abril 29, 2009

Shin Mazinger - Kanjite Knight, cançó d'obertura de la sèrie

Els responsables de la nova sèrie, han decidit que l'impacte del qual parlen en el títol es pugui sentir des dels primers instants de l'espectacle, doncs han decidit ressuscitar un vell èxit de LAZY, un grup força conegut al Japó als anys 70, 感じてナイト (Kanjite Night), adaptant-lo a la temàtica de la sèrie.
La cançó ha passat a dir-se 感じてKnight (Kanjite Knight) i l'interpreten una fusió de músics de l'antiga LAZY i de JAM PROJECT (especialistes en versions de cançons de sèries de robots). Al capdavant de tots, el líder dels LAZY, l'inconfusible Hironobu Kageyama (影山 ヒロノブ), famós fins i tot a casa nostra per la seva participació a sèries com Bola de Drac o Saint Seya (emesa aquí sota el títol Los Caballeros del Zodíaco), entre d'altres.
Amb un estil de música molt diferent a la cançó d'obertura de l'antiga Mazinger Z, però d'un innegable poder d'atracció, 感じてKnight (Kanjite Knight) va camí de convertir-se en tot un èxit al seu país d'origen.
Podeu escoltar-la aquí sota (penjada per freesouldash a Youtube) i si us agrada, comprar-la seguint els enllaços que us proporciono més avall.



感じてKnight a CDJAPAN
感じてKnight a AMAZON JAPAN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada