dimarts, d’abril 28, 2009

Shin Mazinger - La pàgina oficial

El passat 23 de març es va posar en marxa la pàgina oficial de la nova sèrie de Mazinger.

http://www.shin-mazinger.com/

A la part esquerra de la imatge principal hi trobareu un petit menú amb 4 opcions. De dalt a baix, són les següents:

-STORY (Història) Inclou l'argument de la sèrie i un petit resum de tots els capítols emesos fins ara acompanyants d'algunes imatges.

-登場人物&メカニック (Personatges principals i robots) Dividits segons la seva afiliació, podreu fer una ullada als diversos personatges i robots, a més de llegir petites informacions sobre ells.

-スタッフ (Personal) Hi trobareu informació sobre aquells que fan possible que cada setmana pugueu gaudir de la sèrie. El senyor de la foto no és ningú altre que Go Nagai (永井 豪), el pare de Mazinger.

-音楽 (Música) Aquesta secció s'anirà actualitzant a mida que vagin apareixent els diversos discs que formin la banda sonora de la sèrie.

Evidentment tota la informació està en japonès, així que mica en mica, provaré de fer-vos cinc cèntims de tot allò que vagi apareixent a la pàgina (en la mesura que les meves habilitats amb el japonès ho permetin).

Tot just al damunt d'aquest menú que he esmentat, hi veureu una petita finestreta de color blau on hi diu スペシャル動画 (pel·lícula especial). Es tracta de les dues versions del tràiler de la sèrie (una de 15 i una de 30 segons), però si no teniu una IP japonesa, no cal que us hi escarrasseu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada