dissabte, de juny 06, 2009

Shin Mazinger - Nova pàgina web de la Kuroganeya

En una setmana plena de novetats a la pàgina oficial de Shin Mazinger, avui, dissabte 6 de juny, ha aparegut mig d'amagat una nota informant d'una nova actualització relacionada amb el nostre robot favorit. En aquest cas es tracta d'una pàgina dedicada a Kuroganeya, aquella mena d'hostal a la japonesa (ryokan) que apareix a la sèrie i on alguns dels seus treballadors porten una doble vida protegint (al menys pel que sembla fins ara) la vida dels Kabuto dels atacs del Dr.Hell.

Amb la mestressa Nishiokori Tsubasa al capdavant, el personal de la Kuroganeya, es dedica a salvar el món, però també a regentar un tranquil ryokan amb unes increïbles vistes a la badia d'Atami. A partir d'ara tots vosaltres podreu visitar la seva pàgina web, que com la de qualsevol ryokan us oferirà tot tipus de serveis, tot i que la gran majoria dels enllaços encara estan en construcció.

Pels que no tingueu un gran domini del japonès, aquest és el menú d'opcions que us apareix a la pàgina principal. ご案内 (informació)、女将からのご挨拶 (benvinguda de la mestressa)、お食事 (menjar)、館内の風景 (vista de l'interior)、従業員の紹介 (presentació dels treballadors)、ご予約 (reserves)、交通機関 (accés).
A més a més, al peu de la pàgina, hi trobarem tres grans
banners que -en ordre i de dalt a baix- versaran respectivament sobre l'estada i l'esbarjo a l'hostal, el Japanium i una visita a l'Institut d'Investigació d'Energia Fotònica (on s'hi especifica "tu també pots saludar l'Afrodita").

Pàgina web del ryokan Kuroganeya (くろがね屋).

1 comentari: