divendres, de març 16, 2012

Mazinger - Les pel·lícules en Blu-ray

La Toei Doga acaba d'anunciar la publicació, el proper 21 d'octubre, d'una caixa amb 3 Blu-ray que contindrà les 7 pel·lícules per a cinema que es van fer entre els anys 1973 i 1976 amb tots els robots de la saga com a protagonistes. El llistat de pel·lícules és el següent:

- マジンガーZ対デビルマン (Mazinger contra Devilman)
- マジンガーZ対暗黒大将軍 (Mazinger contra el Gran General de les Tenebres)
- グレートマジンガー対ゲッターロボ (Gran Mazinger contra Getter Robo)
- グレートマジンガー対ゲッターロボG 空中大激突 (Gran Mazinger contra Getter Robo G, gran xoc aeri!)
- 宇宙円盤大戦争 (La gran guerra dels objectes voladors)
-
UFOロボ グレンダイザー対グレートマジンガー (UFO ROBO Grendizer contra Gran Mazinger)
- グレンダイザー ゲッターロボG グレートマジンガー 決戦!大怪獣 (Grendizer, Getter Robo G i Gran Mazinger. Combat decisiu! El gran monstre marí.)

A més, en el tercer disc s'hi oferiran capítols de televisió de les sèries Mazinger Z, Getter Robo i UFO ROBO Grendizer que en el seu dia van ser projectats als cinemes del Japó en un format de pantalla retocat.

Per acabar de rematar-ho, s'hi inclourà un llibret de 16 pàgines (del que encara es desconeix el seu contingut) i per primera vegada hi haurà l'opció d'escollir so en format DOLBY TRUE HD 5.1 simulat.

Val a dir que una caixa de DVD amb un contingut pràcticament idèntic es va posar a la venda l'any 2002 amb motiu del 30é aniversari de Mazinger. Així que en aquest sentit, a banda de la millora en la qualitat d'imatge -que encara està per demostrar- el contingut és una mica decebedor.El preu de la caixa serà de 15750 iens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada