dimarts, de març 02, 2010

Mazinger - Jumbo Machinder NEO

Després de massa temps allunyat del bloc, aquesta entrada havia de ser suficientment impactant per recompensar a tots aquells que heu anat entrant-hi durant aquest hivern erm de notícies.

Afortunadament, el paquet de grans dimensions que m'ha arribat avui per correu ha fet molt fàcil l'elecció de la notícia, doncs aquest enorme paquet arribat de l'altra banda del món contenia ni més ni menys que la posada al dia d'una de les joguines més populars dels anys 70, els JUMBO MACHINDER (també coneguts a les nostres terres com els "NACORAL").

Per a tots aquells que mai hagueu sentit a parlar dels JUMBO MACHINDER, dir-vos que es tracta de reproduccions a petita escala (però de mida gran) de diversos robots apareguts en series d'animació japoneses.

Fa 37 anys que va aparèixer el primer robot de la sèrie, que no era un altre que el nostre estimat Mazinger Z. Alguns anys més tard van arribar als Estats Units (distribuïts per la casa Mattel) i a alguns països europeus, entre els quals Espanya (de la mà de Nacoral -a excepció de l'avui mític "Mazinger llança-punys" de B.R.B Merchandising-). Aquestes joguines, articulades i que llançaven míssils i aparells diversos, es van convertir en objectes de culte per a tota una generació de nens que avui en dia es troben al voltant de la quarantena d'anys.

Apel·lant a la nostàlgia i esperant captar nous fidels -aprofitant l'emissió l'any passat de Shin Mazinger-, la casa Bandai fa reneixer la marca JUMBO MACHINDER, ara amb el sufix NEO (ジャンボマシンダーNEO マジンガーZ), en una fabulosa joguina per a nens de totes les edats.

Amb una
alçada de 60 cm, més punts d'articulació que permeten recrear el famòs "foc de pit", un planador amb les ales acoblables al cap, un parell de punys que poden ser llançats a distància i una imatge basada en l'excel·lent estètica de la nova sèrie Shin Mazinger poc més se li pot demanar a aquesta nova versió del robot de Nagai (potser una casa més gran per poder encabir-la).

Espero que gaudiu amb les fotografies que us presento i que pugueu disculpar aquests passats mesos d'absència.


Jumbo Machinder NEO, Mazinger Z a Hobby Link Japan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada