diumenge, d’octubre 25, 2009

Shin Mazinger - El Blu-ray al detall (I)

Amb un cert retràs, avui us mostro el primer volum dels Blu-ray de la nova sèrie.
El volum es presenta en una caixa molt sòbria però elegant de cartró dur, amb una imatge d'en Mazinger a la part frontal i una d'en Koji a la part del darrera, ambdues sobre un fons escarlata. El que veieu a la part inferior de la caixa és l'obi que acostuma a envoltar les edicions japoneses i que habitualment ens dona informació sobre el contingut del producte. La caixa te la mateixa amplada que un DVD, però és una mica més baixa (com les caixes individuals dels Blu-ray) i conté els tres discs amb les mateixes portades que apareixeran als DVD a més a més d'un llibret de 32 pàgines, un cupó que permet acumular punts al EMOTION FAMILY CLUB de Bandai (bescanviables més tard per altres DVD o Blu-ray) i un altre cupó que utilitzarem per aconseguir la preuada figura de Zeus, que apareix com a regal especial de la primera edició d'aquest Blu-ray.

El llibret és a tot color i si despleguem la portada i la contraportada podrem veure una imatge de la cara del Mazinger tal i com es veu a la foto inferior.


Un cop obrim el llibret, a les dues primeres pàgines hi trobem una interessant comparativa entre imatges del manga original i imatges de la sèrie de televisió.

Sorprèn la similitud aconseguida en aquests homenatges, que són sense cap mena de dubte un regal pels aficionats més clàssics, atès que no s'han hagut d'introduir a la sèrie amb calçador.

En la pròxima entrada seguiré comentant el llibret i d'altres aspectes d'aquesta edició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada