dissabte, d’octubre 03, 2009

Mazinger - El manga en el temps

Continuem esperant notícies més concretes al voltant de la continuació o no de Shin Mazinger (la pàgina web que vaig mencionar la setmana passada, tan sols ens portava a una enquesta que suposo servirà per mesurar el possible interès del públic).
Per fer aquesta espera més suportable, començaré a publicar avui el resultat d'algunes de les compres que vaig poder fer al Japó, per tal que pugueu veure alguns articles curiosos o si més no, veure'ls amb més detall.
Avui us presento un petit llibret del que us vaig parlar breument en l'entrada del passat 5 de juny i que feia referència al manga de Shin Mazinger ZERO i a la revista on es publica.
Com ja us vaig dir, en el número 8, a la venda el mes de Juny, la revista s'acompanyaria d'un llibret especial amb il·lustracions dels 3 dibuixants més famosos del súper-robot. En realitat, es tracta d'un llibret d'unes 130 pàgines que reedita 3 històries publicades anteriorment, cada una d'elles il·lustrada per Go Nagai, el malaurat Ken Ishikawa i Gosaku Ota, respectivament.

L'historia il·lustrada pel mestre Nagai pertany a la sèrie Mazinkaiser i ja es va editar en el volum dedicat a aquest robot. A la d'Ishikawa, podem trobar-hi la primera aparició del monstre mecànic GARADABURA MK01 i l'organisme-guerrer mikene amb forma de cervell EBA (que hem conegut a Shin Mazinger com a KEDORA). Finalment, Ota ens ofereix els orígens del Dr.Hell en una peça ja clàssica que es va publicar per primera vegada l'any 1974 i que podreu trobar en els manga que contenen el que es coneixia com l'adaptació de la sèrie de TV, també guionitzada per Nagai, però dibuixada pel mestre Gosaku Ota.
En definitiva, un volum especial que ofereix material ja publicat, però que per la seva condició de regal especial, pot acabar convertint-se en un peça força buscada.

(A les imatges hi podeu veure la portada i la contraportada d'aquest petit volum)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada