dissabte, d’agost 22, 2009

Shin Mazinger - Energer Z

Fa molts i molts anys, en Go Nagai, que en aquell moment s'estava dedicant de ple a Devilman, tornava a casa des del seu estudi i es va trobar en una retenció de trànsit. En aquell moment va pensar "si el meu cotxe tingués cames podria evitar fàcilment tots aquests cotxes i arribar a casa de seguida". D'aquesta idea en van sorgir els dissenys inicials del que seria la sèrie Mazinger Z, però en els primers dissenys, el robot es deia Energer Z i tot i que la seva aparença era molt similar encara hi havien algunes diferències (com podeu veure en la primera imatge) respecte al que acabaria sent el disseny final. La més important era que el pilot, en aquell moment amb el nom de Susumu Kaze, s'acoblava al cap de l'Energer sense planador. Ho feia utilitzant la seva pròpia moto, mitjançant una rampa situada a l'esquena del robot. Finalment, la rampa va desaparèixer, el pilot es va dir Koji Kabuto i la motocicleta va ser substituïda pel famós planador. Tot i així, el disseny bàsic de l'Energer es va recuperar per al segon robot de Sayaka, la Diana A, això sí, amb un aspecte més femení.

L'Energer Z com a tal no va aparèixer mai a cap de les sèries de Mazinger a la petita pantalla...fins fa unes setmanes.

A Shin Mazinger, l'Energer Z és el prototip del Mazinger creat per Kenzo Kabuto (el pare de Koji) i pilotat per Tetsuya Tsurugi (el pilot de Great Mazinger a les sèries antigues). Ambdós semblen morir en un incident a l'illa Bardos en el passat, però l'Energer Z apareix al present pilotat pel mateix Kenzo i enfrontant-se a Mazinger, igualant la seva potència.
Pel que sembla, els robots de la sèrie Z, poden arribar al seu màxim nivell de poder (potser fins i tot posant-se en perill a ells mateixos) mitjançant el Koshiryoku Meltdown (Fusió Nuclear de l'Energia Fotònica?), canviant el color dels seus cossos a carmesí metàl·lic.

És aquest últim model d'Energer Z el que Bandai posarà a la venda com a part de la seva col·lecció Soul of Chogokin, en aquest cas el GX-47. El bloc oficial ha penjat diverses fotografies.Aquesta versió surt a la venda avui a un preu de 6300 iens.

Soul of Chogokin GX-47, Energer Z a Hobby Link Japan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada