dijous, d’agost 20, 2009

Shin Mazinger - El compte enrere

Queden tan sols 5 dies per la publicació al Japó dels DVD i Blu-ray de Shin Mazinger, i la maquinària de marxandatge de la sèrie ha entrat en fase de màxima activitat.
La pàgina oficial s'actualitza constantment amb l'anunci de nous productes, ja siguin joguines, samarretes o còmics i també amb l'actualització dels continguts directament relacionats amb la sèrie (perfils dels personatges, guia d'episodis, etc.).
Durant aquests propers dies provaré de fer-vos arribar el màxim d'informació amb diverses entrades dedicades a tots aquests articles.
De moment, per celebrar la sortida d'aquests primers DVD i Blu-ray, la pàgina web ORICON STYLE sortejarà 1 còpia del pòster promocional commemoratiu signat per 4 de les components del grup SKE48, que s'han donat a conèixer mitjançant la nova cançó -強き者よ(Tsuyokimonoyo)- de tancament de Shin Mazinger, que ja fa algunes setmanes va substituir la cançó de Natsuko Aso als crèdits finals de la sèrie.

Aquest és el vídeo promocional de la cançò, penjat a Youtube per SuperAKB48withSKE48 a Youtube. Si us fà gràcia, podeu comprar-lo als enllaços tot just sota el vídeo.


強き者よ a Amazon Japan
強き者よ a Cd Japan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada