dimecres, de juliol 15, 2009

Shin Mazinger - 守護神-The guardian, nova cançó d'obertura

A partir de dissabte que ve, dia 18, la careta de Shin Mazinger canviarà, i amb ella, la cançó que l'acompanya. Amb el final de l'història dedicada al robot Donau, que ja apareixia de manera similar al manga original, dissabte passat es va tancar la primera part de la sèrie. Pel que sembla, el segon tram, serà encara més espectacular i introduirà personatges i bèsties mecàniques que ens haurien de portar molt bons records, a més d'alguns nous, és clar. Els nous capítols serviran també per presentar oficialment el God Scrander, les noves ales de Mazinger, que ja hem pogut veure en algunes fotografies de producció del nou Soul of Chogokin, que apareixerà al setembre.
La nova cançó, que porta per títol 守護神-The guardian (El déu guardià - The guardian) i que diuen que reflectirà el nou to de la sèrie, estarà novament interpretada per JAM PROJECT i es presentarà aquest cap de setmana a l'International Tokyo Toy Show 2009 on també es podrà veure (i tocar?) el nou Soul of Chogokin GX-49, Shin Mazinger amb God Scrander.

ACTUALITZACIÓ:
L'usuari OsakaGX2, que té un canal a Youtube dedicat als JAM PROJECT, ha penjat la cançó en la seva versió editada per televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada