dimecres, de novembre 11, 2009

Shin Mazinger - El Blu-ray al detall (II)

(Continua de l'entrada anterior)

El llibret contin
ua amb un diagrama de relacions entre els personatges de manera que d'una sola ullada puguem fer-nos una idea de quins són el grups principals i quines són les afiliacions dels personatges principals. Seguidament, se'ns presenta a tots els personatges en diverses imatges (i esbossos) a tot color que els mostren amb diferents vestimentes o situacions. Aquestes imatges van acompanyades de petits texts explicatius.

Un cop presentats els personatges, arrib
a el torn dels robots, amb especial atenció a les bèsties mecàniques, que van acompanyades dels esbossos realitzats els anys 70 per Nagai i Ishikawa.

Finalment, veurem les diverses localitzacions (la ciutat costanera d'Atami, l'illa de Bardos,etc.) i instal·lacions (l'Institut d'Investigació d'Energia Fotònica,etc.) que apareixen en diversos capítols de la sèrie.

Per acabar s'hi inclou una entrevista amb els actors que posen la veu a Kôji Kabuto, Sayaka Yumi i Jûzo Kabuto i un llista dels crèdits tècnics dels 9 capítols que conté aquesta primera caixa.

Pel que fa a la part més tècnica:

Cada Blu-ray (n'hi ha 3) conté 3 capítols
. Des del menú principal podem accedir a la versió "normal" (més llarga) o a la versió on TV (versió emesa per TV, editada i més curta) de cadascun dels capítols.
En acabar l'últim capítol del tercer Blu-ray, podem accedir a un seguit d'anuncis del material relacionat amb la sèrie (Chôgokin, música, etc.), que provenen dels anuncis televisius, però en format d'alta definició.

La qualitat d'imatge és boníssima (1080p) amb colors vibrants i negres sense compressió i el so en Linear PCM Estèreo, és una delícia, molt nítid i potent.

Recordeu que, a més a més, en aquesta primera caixa de Blu-ray hi trobareu un cupó que podreu bescanviar per una figura de 25 cm. de Zeus, exclusiva per aquesta edició. Això sí, haureu de fer un pagament addicional de 1500
¥ (suposo que per despeses d'enviament) i només podreu fer-ho des del Japó, ja que no es fan enviaments a altres països, atès que aquesta és una edició exclusiva per al país nipó. (Agraïments especials a Kozue Nakano en aquest sentit)

En definitiva, una edició força cuidada, on s'hi troben a faltar una major quantitat d'extres, ja que tot i que s'agraeix la inclusió de tots els capítols en el seu format de TV, no deixen de ser una curiositat amb menys metratge, sobretot tenint en compte l'elevat preu del conjunt (18900
¥), que farà que reunir tota la sèrie, dividida en 3 volums, suposi la despesa d'una quantitat considerable (uns 420 €).

En tot cas la qualitat del material es innegable i si sou aficionats a la sèrie, us la recomano totalment.

Recordeu que podeu comprar aquesta caixa a:

Blu-ray de Shin Mazinger a Amazon Japan
Blu-ray de Shin Mazinger a CD Japan
Blu-ray de Shin Mazinger a Play-Asia