dissabte, de setembre 26, 2009

Shin Mazinger - La fi?

Hola de nou a tots. En primer lloc voldria disculpar-me amb aquells que seguiu el bloc de manera regular per no actualitzar-lo durant l'últim mes. Aquestes passades setmanes han coincidit primer amb el meu període de màxima feina de l'any i després amb les meves vacances. Afortunadament les vacances d'enguany les vaig passar al Japó durant quinze dies i això em va permetre comprar material relacionat amb la sèrie (Blu-ray, llibres...) que provaré de mostrar-vos en les properes entrades. Una mica de paciència, si us plau.

Probablement molts de vosaltres sabeu que avui s'emet l'últim capítol de la nova sèrie de Mazinger. Durant sis mesos hem pogut gaudir d'allò més amb aquesta nova versió, però malauradament la fi s'acosta. O no. Al bloc oficial ens diuen que avui a les 00.00 hores (de fet, ja serà diumenge) tindrem alguna informació més al respecte del que passarà l'any que ve.

Ja ho sabeu, si no podeu esperar a saber que passarà d'ara en endavant, avui a les 00.00 hora japonesa (les 17.00 hores per aquells que viviu a Catalunya) feu clic aquí i després a la paraula en vermell i subratllada a la quarta línia començant per sota. Creuem els dits!